Vi er så heldige å komme fra et storstrakt land med mulighet for fantastiske naturopplevelser. Folk fra andre land er sjalu på Norges dype daler, høye fjell, midnattssol og nordlys – og med god grunn. Landet vårt har alt, og selv om vi reiser ut til det store utland må vi ikke glemme å sette pris på vårt eget hjemsted. Med litt eventyrlyst og riktig fotoutstyr kan Norges vakre natur bli ivaretatt for alltid gjennom fotografi, så hva venter du på?

Mannen som hevdet Norge i utlandet

Selv om Norge kan by på det meste, har flere norske oppdagere dratt fra vårt hjemland for å oppleve og oppdage det store ukjente. Roald Amundsen er en av Norges største helter, og de aller fleste kjenner navnet til den berømte og sagnomsuste polfareren. Oppdageren fra Borge i Østfold er kjent verden over for å ha seilt Nordvestpassasjen og for å ha vunnet kappløpet om Sydpolen. Dette kappløpet utspilte seg mellom Norge og Storbritannia vinteren 1911-1912.

Vil du være med på oppdagelsesferd?

Selv om det ikke finnes mange fotografiske minner fra denne oppdagelsesreisen, er det mulig å besøke Fram-museet som ligger på Bygdøy for et innblikk. Her får barn og voksne muligheten til å stige ombord i den utrolige skuta som fraktet de modige oppdagerne helt til andre siden av jordkloden, og være med på en uforglemmelig reise i tid. Hvis dette inspirerer deg til å dra ut på en tur ut i naturen selv, gjelder det å ikke glemme kameraet.

Bli en naturfotograf

I disse dager trenger du ikke engang å ha et dyrt og komplisert kamera for å knipse noen nydelige naturbilder – de fleste nyere mobiler har nemlig kameraer som er mer enn gode nok. Det viktigste er å eksperimentere med lys og komposisjon, for å få et best mulig resultat. Når du er fornøyd med dine bilder er det viktig å ikke la de gå i glemmeboken, gjennom å fremkalle de. Det er også viktig å organisere de i et album, og hos BGA Fotobutikk på nett kan du finne over 750 album til dine bilder. Det er med andre ord bare til å starte og fotografere!

Post Your Thoughts

mts_entrepreneurship